streda 19. apríla 2017

Pleťové sérum a krém s vitamínom C od Priody!


 
Dnešný článok bude nabitý vitamínom C. Predstavím vám dva skvelé produkty, ktoré sa navzájom dopĺňajú, sú z rovnakej línie a ich základ tvorí spomínaný vitamín C. Ak čítate môj blog už dlhšie, tak viete, že mám veľmi rada pleťové produkty s C vitamínom. Tentokrát používam pleťové sérum a denný krém prírodnej kozmetiky Priody. Je to moja prvá skúsenosť s touto kozmetikou a musím povedať, že zatiaľ veľmi pozitívna. Trochu som si preštudovala aj iné produkty, ktoré táto značka ponúka. Zloženia výrobkov sú čisto prírodné, obsahujú aktívne zložky ako napr. kys. hyalúronovú, či kolagén. Produkty neobsahujú parabény, silikóny, umelé farbivá alebo iné syntetické látky. 
Produkty s vitamínom C som si vybrala hlavne z toho dôvodu, že po zime býva moja pleť unavená, bez energie a práve na tieto problémy je vitamín C ako stvorený.

Sérum s kyselinou hyaluronovou a vitamínom C-je prírodné aktívne sérum s 20 percentnou koncentráciou vitamínu C aj spolu s kys. hyaluronovou ako bonus. Vysoké percento vitamínu C pôsobí ako účinný antioxidant, pleť rozžiari a dodá jej zdravý jas. Isto viete, že pri vnútornom užívaní vitamínu C sa rýchlejšie telo regeneruje a tak to platí aj pri tomto produkte. Ak máte drobné akné, či vyrážky na pleti, tak tie sa hoja oveľa rýchlejšie.

Vitamín C je aj skvelý prostriedok v boji s nerovnomerným tónom pleti (pigmentácia, či stopy po akné tie dokáže rozjasniť a pleť sa tak stane jednotnou. Taktiež ak už myslíte na príznaky starnutia, či anti-aging prevenciu, tak si určite naordinujte vitamín C, pretože ten účinne redukuje príznaky starnutia, ako sú vrásky, či drobné linky. Kyselina hyalúronová je asi moja najobľúbenejšia zložka, pretože udržuje pleť dlhodobo hydratovanú a pružnú a taktiež má výborné protivráskové schopnosti. Sérum má príjemnú tekutú konzistenciu a do pleti sa vsiakne za pár minút. Na pleti nezanecháva žiaden povlak a tá je tak pripravená na použitie pleťového krému.

Fľaštička so sérom je z tmavého skla, čo je veľmi dôležité pretože vitamín c pri kontakte so svetlom môže zoxidovať a tak sa stať neúčinné, preto si radšej sérum uchovávam v skrinke a mám tak väčšiu istotu, že mi dlho vydrží. Sérum sa nanáša praktickou pipetkou a na pleť stačí naniesť len pár kvapiek pre dokonalý účinok. Sérum používam väčšinou ráno, aby som potom naň mohla naložiť krém pre ešte väčší efekt


Intenzívny hydratačný krém s rastlinnými extraktami, ktorý tiež obsahuje vitamín C s 15 percentnou koncentráciou, pleťové sérum skvele dopĺňa. Po naložení pleťového séra počkám pár minút a potom na pleť nanesiem tento krém. Krém je vysoko hydratačný, čo na pleti cítiť takmer celý deň. Pleť je pružná a hebká. Po dlhšom používaní je pleť rozžiarená a celkovo pôsobí zdravým dojmom, k čomu určite dopomáha kombinácia týchto dvoch produktov.

Krém sa po pleti príjemne nanáša, má ľahkú konzistenciu a vsiakne sa do nej za pár minút. Je skvelý aj ako podklad po mejkap, ktorý na ňom drží po celý deň. Krém je vhodný pre všetky typy pleti a dokonca je vhodný aj pre citlivú pleť. Na pleti nezanecháva žiaden mastný film. Ako bonus je aj to, že krém obsahuje ochranný UV faktor SPF 30, čo je so začínajúcimi slnečnými dňami určite nutnosť a predchádzate tým napríklad starnutiu pokožky, či tvorbe pigmentových škvŕn.

Okrem vitamínu C tento krém ešte obsahuje zmes hydratačných látok, ktoré pomáhajú chrániť pleť pred voľnými radikálmi. Esenciálne oleje zas udržujú v pleti optimálnu vlhkosť. Nachádza sa v ňom napr. jojobový olej, extrakt zo zeleného čaju, aloe vera, bambucké maslo a mnoho iných. Na pleť opäť stačí naniesť malé množstvo krému. Rovnako ako sérum aj krém je bez parfumácie a pocitovo sú oba produkty na pleti veľmi príjemné a vôbec pokožku nedráždia. 

Oba tieto skvelé produkty kúpite na stránke www.priody.sk, kde si určite vyberiete spomedzi množstva kvalitnej kozmetiky, ktorú stránka ponúka.

3 komentáre: